13 Ağustos 2013 Salı

Minik..




 Ne kadar uzun zaman olmuş şöyle oturupta tadını çıkara çıkara bloga yazı yazmayalı... Oysa ki ne olursa olsun düzenli yazıcam demiştim blog yazmaya başlarken. Ama Buse'yi hesaba katmamışım hiç... Geleli, hayatımıza dahil olalı henüz 25 gün oldu ama her şey değişti, çok daha güzel oldu...

        Şimdi o bize bizde ona alışmaya çalışıyoruz, sanırım karşılıklı keyif alıyoruz bu alışma faslından, 'ayyy bi gelsin neye uğradığınızı şaşırısınız' ile başlayan cümlelerden sonra yaşayınca hiçde öyle olmadığını gördüm. Evet sudan çıkmış balık formuna geldik ama sanırım çabuk atlattık. Evet bütün günümü ona harcıyorum ama bu tamamen benim tercihimdi, bir süre sadece herşeyimiz o olsun istedim  hala da öyle tabii...


    Acaba kız mı olacak erkek mi?  , kara kaş kara gözmü olur ki? , huysuz olurmu ki çok ? gibi bir çok soru sordukdan sonra babamızla birbirimize o bir çoğuna cevap verdi ... Bütün soruların cevabı çok güzel ve çok keyifli :)

     Ve böyle pamuk gibi bir şey var artık aramızda , ayaklarını yememek için kendimizi zor tuttuğumuz bir melek ...


Paylaş

11 yorum :

  1. Kendinize haksızlık etmeyin, ben yeni bebe sahibi olmuş bir anneden bu kadar çabuk bir post beklemezdim. Hem şaşırttınız hem de hayran bıraktınız kendinize :) bu arada ahh o minik ayaklar çok şekerler, insanın yiyesi gelmez mi hiç. Size kızınızla birlikte keyifli zamanlar diliyorum. Allah analı babalı büyütsün. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh teşekkür ederim şımarttınız beni bu yorumunuzla :))

      Sil
  2. Ahh ne güzel haberler, ne mutlu bir tablo, Allah sağlıklı, mutlu, bahtı güzel bir ömür nasip etsin miniğime:) Buse Hoş gelmiş:)! Sizi de eşinizle tebrik ederim. Nice güzel günlerinize...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn, bu güzel dilekler için de çok teşekkür ederiz :)

      Sil
  3. Maşallah sağlık ve mutlulukla büyüsün o ayaklar :')

    YanıtlaSil
  4. Ben o meleğin ayaklarını hiç tereddütsüz yerim annesi :)

    YanıtlaSil
  5. Ama ısırırım! Allahım hep mutlu ve sağlıklı kılsın, doğum bilgilerini alabilir miyim Buse'nin? 22 Temmuz 2013 sanırım doğum günü, özel astrolojik haritasını çıkarmak isterim, minik bir hediyem olsun. Blogta bahsetmiyorum ama uzun yıllardır astroloji çalışıyorum içimden geldi :)Doğum tarihi, saati ve yer lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy bayılırız Sinem ablası , çok da mutlu oluruz... Zaten yengeç özelliklerimi aslan özelliklerimi taşıycak diye düşüne düşüne çatladık :))

      Sil
    2. Serra'cım not aldım bilgileri, en kısa zamanda ayrıntıları paylaşırım :)Hemen yükselen burcunu çıkardım, Başak burcu. Ay Burcu da Yay. Çok güzel üçgenleri olan bir haritası var. Bunların anlamlarını hep yazacağım.

      Sil