17 Kasım 2013 Pazar

Özlem Gidermek

              Çok özlemişim mutfakta saatler geçirmeyi....Sakin , yavaş ve telaşsız.


   En sevdiğim kırmızı meyvaları ayıklamayı, ayıklarken en lezzetli görünenleri kaşla göz arasında mideye indirmeyi...



Mis gibi kokan tartı önce krema ile buluşturup sonra meyva ile şölen yaşatmayı...Yavaş yavaş, nazikçe, sabırla ...



              Ölçüyü tutturmaya çalışmayı , terazimi kullanmayı özlemişim ....



   Una bir yumurta kırıp yoğurmayı , hamurla bütün stresimi almayı birde...



                   Pudra şekerinin kokusunu bile özlemişim ....



                     



                                         Mutfağımda zaman geçirmeyi özlemişim .............
Paylaş

7 yorum :

  1. Ne güzel fotoğraflar, bende uzun zamandır mutfakta telaşsız vakit geçiremedim. Ama kış günleri ne içindir değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Ebrucum kış mevsiminin en güzel yanı bu :)

      Sil
  2. Offf ne kadar güzel bir görüntü bu böyle!!! ben de ne zamandır kek pasta yapmıyorum, sözümona rejim yapıyoruz ama nerdeee, gece yarısı kuru incir ve ceviz yenilerek rejim mi yapılır???

    Afiyetle yemişsinizdir umarım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı rejimi bizde yapıyoruz :) bazen o kuru incir cevize negroda katılıyor ;)

      Sil
  3. Wow delicious!!!
    Have a good week!!! my g+ and like for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Havva hanım :) yorumunuz yüzümde kocaman bir tebessüme neden oldu:) çok ama çok teşekkür ederim :))

      Sil